Kosttillskott eller knark vart går gränsen?

15 Jun

Hej och hå!

Såg lite av debatt hos Protein Proteinpulver här på Spotlife. Om  vad som är Kosttillskott och vad som är knark eller droger. En större debatt som i och för sig inte alls gäller bara Craze utan även så kallade nätdroger med substanser som är helt legala men egentligen väldigt otestade speciellt på människor.

Detta leder till att barn och unga blir de nya försöksdjuren med nya substanser vars långtidseffekter till stor del är okända, är det verkligen en bra och fördelaktig utveckling i rätt riktning?

1 Är det bra med knarkliknande substanser i vanliga kosttillskott?

2 Är det bra med legala nätdroger som i många fall är starkare än de illegala

3 Motivera gärna vad du tycker och varför du tycker det liksom vilka du tror blir långtidskonsekvenserna av det du föreslår, om du har ett förslag.

Eller är vi på helt rätt väg redan nu och narkotikapolitiken kan inte förändras på ett bra sätt?

USA under Nixon talade om att droger var det värsta hotet mot nationen, vilket ledde till att kriget mot narkotika enligt många fick värre konsekvenser än narkotikan i sig själv och droglagarna spädde på segregeringen. Ett gram crack fick ett helt annat straff än ett gram Kokain trotts att den verksamma substansen är exakt densamma.

Lite historik i ärendet.

Urbota Inskränkthet

Samtidigt kan vi säga att dubbelmoralen finns på flera plan, t.ex. när det gäller den urbota inskränkthet som hindrar en person att avslöja hur stater avslöjar andra eller att det kan vara en fara för rikets säkerhet om andra får veta vilka krigsbrott man gjort, då är det plötsligen inte brottet man begått som är faran utan att andra får redan på det, är logiken inte intressant?

Urbota Inskränkthet debettan i dagarna har handlat om Snowden och att säga sanningen, vissa inlägg förefaller vara strängt ironiska Stäng wikileaks döda assange och förbjud kommentarer…

Urbota Inskränkt Yttrandefrihet

Det inåtvända leendet och den utleda minen


”När brott mot mänskligheten begås så reagerar man inte på det men den som avslöjar det är ett hot mot rikets säkerhet och bör straffas med lagens strängaste straff, ja varför inte döden med en gång?”

Inskränkthetens storlek i Ryska Dockors urbotning


”Prism är den nya utsökt regnbåge i hur industrispionage kan bedrivas effektivt med kontraspionage på terrorister som smookescreen och täckmantel. Med rätt täckmantel och metala setting så suddas …”

Stäng wikileaks döda assange och förbjud kommentarer


”Vart ska feminismens grunder egentligen kunna appliceras? Förtryckets fula ansikte visar sig gång på gång. Genom att förhindra yttrandefriheten helt eller delvis, eller bara genom att göra det …”

Vilka blir effekterna av dessa droger för dem som till exempelvis har ADHD? Och så glömde jag att ta med MDPV dvs kannibaldrogen men det får bli en annan gång.

Övrigt om Craze

Craze och Farliga Kosttillskott – Möt personerna bakom

Craze friad från anklagelserna om Amfetamin i USA

Metamfetamin i vanliga kosttillskott?

Craze säljs igen

Kosttillskott eller knark vart går gränsen?

Craze innehåller inga förbjudna ämnen

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: